
Catch and cook - ingen vanlig kokbok
Catch And Cook!
En ny fantastisk bok från Ågrenshuset!
Just det, inte ” Catch and Release”, i den här boken äter vi upp den fisk vi fångar! En bok rik på historier och recept vackert illustrerade.
Berättandet får fart i skenet från lägerelden.
"När jag känner hur fisken hugger går det som en elektrisk stöt genom hela mig, pulsen rusar, adrenalinet slår på, berusningen är helt underbar - känslan är beroendeframkallande, hälsosam och kallas fiskelycka.
Jag älskar att tillreda mina fångster lika mycket som att bli serverad."
I den här boken möter ni Leif Millings fiskevänner som inte bara bjuder på delikat fisk utan även på sig själva. Anders Dahlén, Martin Jönsson, Vegard Stormo, Arne Bergh, Erik Orre, Simon Stanford, Martin Magnusson, Björn Johansson, Johan Klingberg och Sivan Jansson.
Är du intresserad av boken?
Kontaka oss på 0660-29 99 00 eller pren@agrenshuset.se