Lämna

Välj nedan vad du vill göra:

Tryckfärdigt material

FTP

Du kan hämta/lämna jobb via vår FTP-server: ftp.agrenshuset.se. Du når FTP:n här eller om du har en ftp-programvara på din dator.

 

Kontakta Ulf Afvander på tel. 0660-29 99 26 för inloggningsuppgifter.

 

Webbkorr & partnerportal

Vi ger våra kunder möjlighet att jobba direkt mot vårt system för Preflight, färg- och dokumentstyrning. Via ett snabbt och smidigt webbinterface kan dokument laddas upp, efter några minuter har dokumentet färgstyrts och kontrollerats. Därefter kan kunden snabbt och smidigt korra och godkänna sina sidor för tryck. Det korrektur som returneras är samma som kommer att användas vid tryck, direkt från vår plåt-rip. Det blir alltså inga obehagliga överraskningar med typsnitt som inte är inbäddade eller övertrycks problem efter att dokumentet rippats – det du ser är det du får!

 

I fliken "Mina Ordrar" kan du följa ditt jobb live och se exakt var i produktionen det ligger, här ser du också de viktigaste uppgifterna kring ditt jobb. Här kan du även se när/hur ditt jobb levererats och hitta ditt fraktnummer så att du kan söka ditt gods hos någon av speditörerna om det skulle behövas.

 

Logga in i fältet längst ner på sidan, saknar du inlogg kontakta Martin Omnell på tel. 0660-29 99 14.

Lämna text och bild till landsbygdstidningarna

Riktlinjer kring text

Din text bör inte vara mer än 600 ord, inklusive rubrik, ingress, mellanrubriker och brödtext. Vi tar in texter i mån av utrymme och om texten är av allmänintresse.

 

Vi förbehåller oss rätten att ändra i texten om det förekommer textreklam eller stötande formuleringar. 

 

Riktlinjer kring bild

Bilden ska vara av tryckbar kvalitet, alltså 300 dpi i upplösning eller förenklat; att bilden är över 1 mb för att vi ska kunna arbeta med den. Vi förbehåller oss rätten att använda bilden så som det passar layouten. Bilden får inte vara av annonskaraktär eller verka stötande.

 

Tidningarna är politiskt och religiöst obundna.

 

Har du några funderingar innan du skickar in? Kontakta Martin Omnell, 0660-29 99 14 eller mejla (förnamn.efternamn@agrenshuset.se).

 

 

 

Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png eps tif.
Hämta

Välj nedan vad du vill göra:

Miljöloggor & instruktioner

Ågrenshuset uppfyller stränga miljökrav, hela vår produktion är miljögranskad. Logotyperna visar att hela kedjan är kontrollerad, allt ifrån avverkning av skogen via massan från pappersbruket till färdig trycksak.

 

För miljöloggor och instruktioner, kontakta Martin Omnell på tfn 0660-29 99 14 eller mejla, förnamn.efternamn@agrenshuset.se.