Lämna material

Här hittar du information om inlämning av material till Ågrenshuset.

Print Center

Lämna material enkelt till Ågrenshuset Print Center, via webb.
Logga in på Print Center

Webbkorrektur

Vårt egna system för hantering av korrektur över webb som Mediahandlerkunder har tillgång till.
Klicka här för att läsa mer eller Klicka här för att logga in

FTP

Du kan också hämta/lämna jobb via vår FTP-server: ftp.agrenshuset.se Du behöver ett användarnamn och lösenord för att kunna använda denna tjänst hos oss. Är du intresserad av detta, kontakta Chatarina på tel. +46 (0)660-29 99 11 så fixar hon det åt dig. Nedan finner du användbara program för att utnyttja FTP

Post

Om du vill kan du skicka ditt jobb via posten på en bränd CD/DVD-skiva. Det är det alternativ som tar längst tid men är helt OK för oss.

Skicka ditt material till

Ågrenshuset
Box 33
891 21 Örnsköldsvik

Du får gärna ringa Chatarina på +46 (0)660 - 29 99 11 och meddela att det kommer material så håller hon koll på att det verkligen dyker upp.

Förbättra kvaliteten

Vi rekommenderar att ni laddar hem och använder våra färg- och PDF-exportinställningar för att kunna garantera en god kvalitet på din beställning. Läs mer här

Packa filer

För att lättare kunna skicka stora filer och dokument kan du med fördel "packa" filerna. Att "packa" filer innebär att man komprimerar filerna/dokument på ett sätt som gör att man sedan kan packa upp dom utan att ha förstört något. Till detta behöver man ett program som kan hantera komprimering av filer/dokument.

Klicka på ikonen nedan för att ladda hem det program som vi på Ågrenshuset rekommenderar.