Webbkorrektur

När det kreativa arbetet med en produktion är över tar produktionen vid. Ofta sker ett antal korrektursvängar vid överlämningen för att säkerställa färg, form och innehåll. I vissa lägen passar färgprovsutskrifter via post bäst, i andra lägen en vanlig lågupplöst PDF.

Vi ger våra kunder en unik möjlighet att jobba direkt mot vårt system för färg- och dokumentstyrning. Via ett snabbt och smidigt webbinterface kan dokument skickas till oss, efter några minuter har dokumentet färgstyrts och kontrollerats varefter ett högupplöst korrektur finns tillgängligt. Det korrektur som returneras är samma som kommer att användas vid tryck, direkt från vår plåt-rip. Det blir alltså inga obehagliga överraskningar med typsnitt eller övertryck efter att dokumentet rippats – det du ser är det du får!

Om du är hemma i tryckvärlden förstår du att det är ett kraftfullt och tekniskt avancerat system som ger en mängd fördelar. Oavsett din bakgrundskunskap hoppas vi att du inser att du kan tjäna värdefull tid med vårt webbkorrektur.Klicka här för att logga in