Smarta mallar

I det dagliga arbetet med marknad och information behövs en hel del material som är återkommande och kräver snabb hantering. Det kan vara allt från enkla visitkort till mer avancerade produkter som kataloger och annonser.

Med Mediahandler kan du själv skapa och beställa ditt material. Allt via ett enkelt och snabbt webbgränssnitt. Fyll i de uppgifter som ändrats sedan förra beställningen och Mediahandler tar fram ett tryckfärdigt original. Orginalet "korras" av användaren innan beställning.

Hela proceduren tar några minuter, informationen kontrolleras av slutbeställaren, originalet skapas felfritt och leveranstiden minimeras

Smart smart smart

Det finns flera andra som jobbar med mallbaserad produktion men vi vill påstå att vi har ett system som få, om någon alls, kan matcha. Den logik och de regler som kan hanteras gör att vi kan skapa väldigt avancerade produkter. Som ett exempel får de annonser som skapas med Mediahandler rätt tryckprofil och anpassas automatisk för den tidning den skall publiceras i. Oavsett om Mediahandler skapar en PDF för ett visitkort eller en plåtskylt på flera kvadratmeter är alla ingående delar anpassade för slutprodukten. Bilder, texter och färger är optimimerade.

Säkerhet

Självklart kan olika personer inom organisationen få mer eller mindre tillgång till denna funktion. Kraftfull användarhantering styr vilka delar varje användare kan använda.