Mediahandler

Vår egenutvecklade webbportal för smart mediahantering hjälper dig att ta kontroll över företagets grafiska produktion och därigenom tjäna både tid och pengar.

Mediahandler levereras i form av webbtjänster som även inkluderar drift, support och säkerhetskopiering. Tjänsten fungerar lika bra på PC som på Mac och är i princip helt webbläsaroberoende.

Mediahandler är alltså en samling verktyg och system avsedda att underlätta arbetet för marknadsförare och informatörer på samma sätt som kundvårdssystem (CRM) underlättar för försäljningsavdelningen och affärssystem (ERP) för ekonomi och produktionsavdelningar.

Smarta mallar

Här kan våra kunder själva kan ta fram material utifrån uppsatta mallar och regler. Det kan röra sig om allt från enkla visitkort till mer avancerade produkter som kataloger och annonser. Andra exempel på kundgenererade produkter är dekaler, skyltar, affischer och vykort. Vår mediagenerator är perfekt för att rationalisera produktionen av återkommande trycksaker.

Mediabank

För lagring av digitalt material. Vi hanterar bilder, filmer, ljud och andra typer av digitala dokument. Med en mängd smarta funktioner underlättar systemet allt från lagring och sökning till användning. Behöver du ordning och reda på ditt digitala material har vi lösningen.

Shop

Har en lagerfunktion för hantering av kunders marknads- och informationsmaterial. Tillsammans med kunden hittar vi de optimala lagernivåerna per produkt. Vi jobbar både med Print-On-Demand (POD) och Print-In-Advance (PIA) vilket ger kunderna stor flexibilitet. Vi kan även hantera produkter från tredjepart i vårt system, t ex Give-aways och profilprodukter.

Produktion

De jobb som du låter Ågrenshuset producera kan du alltid följa via internet. Här finns information om jobbet och var det befinner sig i produktionskedjan.

  • Pågående produktioner
  • Kommande produktioner
  • Arkiverade produktioner