Exempel på IT-lösningar

Vi har under åren skapat en antal olika kundspecifika lösningar till stora och små företag.

Klicka på respektive rubrik nedan för att se några exempel på våra kundanpassade system

Katalogsystem och administration för inredningsval – JM AB

Ågrenshuset har utvecklat ett katalog- och kundvalssystem åt ett av Sveriges största bostadsföretag.

Detta system är en del av vår Mediahandlerlösning och hanterar såväl olika produkter i ett komplett register, som katalogskapande i mall. Kundernas val av sortiment registreras i samma system som man skapar katalogen med valen.
En mängd olika rapporter automatskapas, som tex. beställningslista till kund, leverantörsorder, tillvalsöversikt i bygget och bruksanvisningar.

Systemet är databasbaserat och kan därför kundanpassas för att täcka mängder av nya behov som kan uppkomma. Systemet är helt webbaserat vilket gör att det är flexibelt och lättillgängligt.

" - Med Inredningsverktyget får vi ett enhetligt uttryck oavsett var i landet bygget och projektet finns. Både jag som administratör och inredarna som användare har stor nytta av verktyget och processvinsterna är stora. Att kunna styra produktvalen på ett enkelt och strategiskt sätt är en stor fördel och för inredarna ökar tydligheten och tillgängligheten genom att systemet nås via webben."

Anita Rinnbäck
JM AB

Annonsinlämningssystem – JM AB

Via ett webbaserat gränssnitt kommunicerar en mängd uppgiftslämnare. Påminnelser via e-post och sms kan skickas ut om inte uppgifter lämnats i tid. När all information finns på plats skapas annonsen med ett enkelt knapptryck. Viss slutputs görs och annonsen går iväg i rätt tid till resp. tidning. Allt hanteras i vår tjänst Mediaservice.

Tack vare systemet så kan vi idag få en bättre överblick av vår annonsplanering. Genom att det är många som skall bidra med uppgifter till annonserna så är det också bra att alla uppgifter samlas på ett och samma ställe.

Monica Rinse
JM AB

Exposervice för mässmaterial

Mediahandler (vårt MRM-system) är en stor hjälp för ett internationellt företag som Komatsu Forest, när det gäller att hålla koll på sina medietillgångar. Systemet klarar såväl digital lagring av tex bilder, som fysiskt lager och beställningar. Dessutom har Komatsu Forest en Exposervice för mässmaterial, där man kan gå in och boka utställningsmaterial i god tid innan mässan och dessutom fylla på med traditionella lagerprodukter från hylla som behövs till mässan. Allt i samma system!

"- Vi visar upp oss och våra produkter på ett stort antal mässor, världen över, varje år. Att hantera ett lager av mässmaterial själva, med allt vad det innebär i form av ordermottagning, lagerhantering, transporter, nyproduktion m,m, är inte ett alternativ. Med Exposervice har vi ett system som sköter allt det här resurskrävande arbetet. Vi som jobbar med det här på huvudkontoret, och inte minst våra "nyttjare" dvs våra säljbolag runt om i världen, sparar inte bara tid. Vi säkrar dessutom ett proffsigt och uniformt utseende, oavsett var i världen mässan hålls."

Pelle Hjelm
Informationschef
Komatsu Forest

Bläddringsbar PDF (Flash)

Visa dina pdf:er på ett smart och snyggt sätt. Vi kan hantera konvertering och lagring, det enda du behöver är en länk som du kan hänvisa till. Klicka på exemplet nedan, som pekar på vår egen broschyr om webbsidor, för att se hur en bläddringsbar pdf fungerar.

http://pdf.mediahandler.se/pdf/agrenhuset_foretagsbroschyr